středa 3. dubna 2013

Jak zhubnout boky, tajemství odborníků

Většina žen, které mají typ postavy hruška, si často kladou otázku:  Jak zhubnout přes boky? Odpovědi pak hledají v útrobách všemožných časopisů a na základě zjištěných rad se trápí nelogickými dietami, u kterých často zbytečně hladoví. Po pár takto protrpěných týdnech možná vidí nějaké výsledky, ale ty se brzy ztratí díky nechvalně známému jojo efektu a hubnutí může začít od začátku. http://www.tablety-porovnani.com

jak zhubnout boky


Není se potom čemu divit, že žena po několika takových neúspěšných pokusech zvolí sice nákladný a velmi bolestivý, ale zato zaručený způsob jak rychle zhubnout. Mluvíme samozřejmě o liposukci.

Přitom to není tak složité, jak by se mohlo na první pohled zdát. Chce to jen dostatek pohybu a vyváženou stravu.

Pohyb dokáže kouzla

Hlavním nepřítelem pro velké boky jsou například tyto sporty:

Spinning – Sport pro štíhlé boky a nohy. I když si budete pravděpodobně po první hodině připadat, že vám upadnou nohy, tak to nevzdávejte, je to výborný způsob, jak zhubnout.

Heat –Ten spoléhá na člověku nejpřirozenější pohyb, tedy na chůzi. Při tomto cvičení se vám podaří shodit nejen boky, ale prospěje to celé postavě.

Jóga – Pokud na výsledek nijak nespěcháte a máte ráda klidné aktivity, tak je jóga pro vás jako stvořená. Podporuje přirozenou regulaci tělesné váhy a nenásilnou a příjemnou cestou formuje postavu.

Běhání – Je to velice levný a spolehlivý způsob, jak si zvýšit kondici a vytvarovat nejen boky, ale i zadek, stehna a lýtka.

Pokud se pro některou aktivitu rozhodnete, nezapomeňte, že jestli chcete dosáhnout kýženého výsledku, je důležité provozovat vybraný sport alespoň dvakrát až třikrát týdně. Dobré je také po nějakém čase cvičení vystřídat, protože tělo si na daný pohyb zvykne a ten na něj potom přestává působit.

Dále jsou tu také cviky, které můžete provádět v pohodlí domova, kdykoliv se vám zachce. Nebojte se například klasických dřepů, které při správném provedení dovedou zázraky.

Užitečné jsou také výpady do strany, dopředu a dozadu.

Správná výživa je nutností

Štíhlé boky ovšem nezískáte pouze tím, že do svého týdenního programu zařadíte pohyb. Velkou roli také hrají stravovací návyky, které nebývají vždy ideální, protože ne každý má náladu si plánovat pět jídel denně na sedm dní v týdnu.

Navíc, málokdo je schopný si sestavit jídelníček přesně na míru tak, aby nehladověl, tělo dostávalo dostatek živin a nepotřebná kila šla přirozeně dolů. Tak proč se s tím vůbec stresovat a nenechat to na odbornících, kteří sestaví dokonalý jídelní plán jenom pro vás? Nikoho z nás by přeci nenapadlo, místo toho aby šel s bolavým zubem k zubaři, si jej vytrhnout doma sám.

--> http://www.bezhladoveni.cz/jak-zhubnout-boky/

Žádné komentáře:

Okomentovat